Flyg Milano

Köpa flygbiljett till Milano

När du väl bestämt dig för att resa till Milano så kan det vara bra att få lite tips på var man kan köpa sin biljett för sitt flyg till Milano. Här ges exempel på företag som säljer flygresor till Milano och nedan följer en prisjämnförelese för ett utvalt datum med flyg till Milano från Stockholm.

I de flesta fallen så spelar det ingen större roll till vilken av flygplatserna som du bokar ditt flyg till Milano. Detta då de båda flygplatserna ligger nära Milano och har bra kommunikation in till staden.

Boka ditt Milano flyg

Nedan finner du bra sajter där du kan boka ditt Milano flyg. Titta runt bland de olika leverantörerna för att hitta den billigaste flygbiljetten för just dig till Milano.

Flygvaruhuset

Flygvaruhuset har en bra söktjänst för bokning av flyg till Milano. Här kan du välja mellan ett flertal flygbolag. Bland annat finns här SAS som kör direktflyg från Stockholm till Milano. Här finner du även flygbolag som KLM, Alitalia, Lufthansa och Swiss.

Flygvaruhuset

MrJet

MrJet är en stor portal på resor och paktetresor. Förutom det så kan du här boka flygbiljetter till Milano och övriga resemål med en söktjänst som tar med flera olika flygbolag för att du ska få det bästa priset.

MrJet

Travellink

Travellink har liksom Flygvaruhuset och MrJet en söktjänst som ger dig det billigaste priset på flyg till Milano från ett flertal flygbolag. Här finns flygbolag som SAS, Alitalia, Lufthansa, Swiss och SN Brussels Airlines.

Travellink

Nedan följer ett litet prisjämnförelse test som gjordes med samma datum hos de tre leverantörerna och nedan visas resultat av priserna för en flygbiljett med flyg från Stockholm till Milano cirka tre månader innan avresa. (6 juni till 11 juni 2007).

Flyg Milano genom 6/6 till 11/6-07 (utfört 4/3-07) Pris
MrJet   1 493 SEK
Travellink   1 530 SEK
Flygvaruhuset   1 570 SEK

Billigaste priset var i samtliga fall med SAS. Hos Flygvaruhuset var den billigaste flygbiljetten med Alitalia.

Milano har två stora flygplatser Linate flygplats samt Malpensa flygplats. De flesta av bolagen flyger till dessa flygplatser. Linate flygplats ligger närmare Milano, cirka 10 km och du tar dig enkelt in till staden med taxi eller buss. Läs mer om transport från flygplatserna i Milano under Resa till Milano.

TIPS: Använd SAS om du flyger från Stockholm till Milano. De har mycket förmånliga flygbiljett priser till Milano och flyger direkt till Milano från Stockholm.

Senast ändrad: onsdag 04 november 2009