Hotell i Milano

Hotell

Hotell Mediolanum I Milano finns ett brett utbud av hotell i varierande prisklasser. Det man ska tänka på när man bokar ett hotell i Milano är givetvis var man vill bo och vad man är ute efter. Är man ute efter shoppingen och sevärdigheterna runt de centrala delarna av Milano fungerar området runt Stazione Centrale mycket bra med endast cirka 15 till 20 minuters gångväg till milanos modekvarter. Tunnelbanan och spårvagn är även det ett bra alternativ då det gäller att ta sig fram i Milano. Så vill man komma lite billigare undan med boendet kan man boka ett hotell lite utanför Milanos centrum men med bra kommunikationsmöjligheter.

Bra hotell i Milano

De flesta besökare har olika mål med sin resa och sitt boende på en semester. En sajt som erbjuder ett stort urval av hotell i Milano är www.hotels.com.

Nedan visas ett axplock av hotell i Milano.

Mediolanum hotell - Klass 4

Mediolanum hotell är beläget mitt emellan parken Giardini Pubblici och Stazione Centrale. Hotellet håller hög klass och de flesta av besökarna på hotellet är affärsresenärer som besöker Milano i arbetet. Från Mediolanum hotell är det cirka 15 minuters gångväg in till modeshoppingen i området kring gatorna Via Montenapoleone och Via Della Spiga i Milano.
Adress: Via Mauro Macchi 1

Sir Edward Hotel - Klass 4

Sir Edward Hotel i Milano är beläget mitt i centrum. Hotellet är placerat nära de stora sevärdigheterna i Milano som Il Duomo och Teatro Alla Scala. Med läget på detta hotell har du även nära till modeshoppingen samt det mysiga konstkvarteret i Brera området (Via Brera) med barer och uppstickare inom mode.
Adress: Via Mazzini 4

Air Hotel Milano Linate - Klass 4

Air Hotel Milano ligger endast 500 meter från Linate flygplats. Detta hotell har fyra stjärnor och alla rummen har internet samt tv med betalkanaler. Således är detta ett mycket bra hotell om du vill bo nära Linate flygplats.
Adress: Via Baracca 2

Una Hotel Malpensa - Klass 4

Är du ute efter ett modärnt hotell i närheten av malpensa flygplats så är Una Hotel Malpensa ett bra val. Hotellet är trendigt och inredningen ser riktigt stilren ut. Från Una Hotel Malpensa till Malpensa flygplats är det cirka 20 kilometer och till Milano cirka 10 kilometer.
Adress: Via Turati 84

Tulip Inn Delle Nazioni - Klass 3

Vill du ha ett billigt hotell i Milano men ändå komma på gångavstånd till citykärnan är Tulip Inn Delle Nazioni ett bra allternativ. Hotellet ligger cirka 200 meter från Milanos centralstation och du är inne i modekvarteren på 15 minuter till fots.
Adress: Via Alfredo Cappellini 18

Hitta hotell i Milano

För att boka hotell i Milano så är följande sidor ett tips på vart du kan vända dig för att få ett bra pris för ett utmärkt hotell i Milano.

www.hotels.com
www.mrjet.se
www.flygvaruhuset.se

Trevlig resa önskar milano.my-guide.se

Senast ändrad: tisdag 30 augusti 2011