Via Manzoni

Shopping på Via Manzoni

Shoppingen på Via Manzoni är egentligen ingen direkt höjdar gata för shopping. Dock så ligger här en del guldkorn som är att rekommendera.

Gatan Via Alessandro Manzoni ligger till öster där gatorna Via Della Spiga och Via Montenapolone slutar och sträcker sig ner till bland annat Piazza Della Scala (där operan Teatro alla Scala är placerad).

Rekommendationen är att strosa sig ner efter gatan och bland annat titta in på den lilla butiken Plus IT. (+IT.) och varför inte ta en titt inne i den stora Armani butiken som fyller ett helt kvarter efter Via Alessandro Manzoni.

Nedan visas ett urval av tips på butiker värda att besöka på Via Manzoni i Milano.

Armani

Den enorma butiken där Armani erbjuder shopping i ett helt kvarter. I denna konceptbutik från Armani så finns mycket att beundra, förutom ett stort utbud av kläder och accessoarer så hittar man här även möbler. Är du sugen efter en Paus efter shoppingen så finns här även Emporio Armani Cafè där man kan äta en bit eller bara sätta sig ner för en drink.
Adress: Via Manzoni 31

Plus IT.

En liten mysig och trendig butik över två plan som erbjuder bland annat shopping av accessoarer och skor för både män och kvinnor. I butiken finner besökaren blandade märken från bland annat C'N'C Costume National, Just Cavalli och GF Ferré.
Adress: Via Manzoni 25

Senast ändrad: fredag 17 november 2006