Via Montenapoleone

Shopping på Via Montenapoleone

Att shoppa på gatan Via Montenapoleone i Milano är att som att befinna sig i modets paradis. Via Montenapoleone är troligen Milanos elegantaste gata till shoppingen sett. På detta gatan ligger de största av världens modehus representerade (tillsammans med gatan Via Della Spiga) uppradade efter varandra.

Karta över Via Montenapoleone runt modekvarteren i Milano.

Nedan följer ett urval av butiker värda att besöka i Milanos shoppingkvarter och gatan Via Montenapoleone.

Gucci, Versace, Valentino och Ralph Lauren för att nämna några.

Gucci

Här finner du den gigantiska Gucci butiken som är i två plan med ett brett urval av väskor och accessoarer. I denna butik erbjuds även ett stort urval av kläder både för män och kvinnor.
Adress: Via Montenapoleone 5

Ralph Lauren

Klassisk Ralph Lauren butik och inredning i mörk trä. Butiken på Via Montenapoleone erbjuder 1500 kvadratmeter av shopping. Butiken har ett brett utbud och erbjuder både dam och herr kollektioner. Glöm inte att ta en titt på det enorma utbudet av Piké tröjor.
Adress: Via Montenapoleone 4

Louis Vuitton

Louis Vuittons butik på Via Montenapleone erbjuder tre plan av shopping till den som älskar väskor. Här hittar besökaren även dam och herrkollektioner att shoppa.
Adress: Via Montenapoleone 2

Versace

Versace erbjuder i sin butik på Via Montenapoleone cirka 900 kvadratmeter av shopping i fyra våningar för både män och kvinnor.
Adress: Via Montenapoleone 11

Valentino

Valentinos butik på Via Montenapoleone erbjuder både herr och damkläder.
Adress: Via Montenapoleone 20

Christian Dior

Chirstian Diors butik på Via Montenapoleone innehåller både dam och herrkläder. Här hittar du även ett utbud av accessoarer.
Adress: Via Montenapoleone 12

Celine

Celine öppnar en nyrenoverad butik under september 2006.
Adress: Via Montenapoleone 25

Senast ändrad: lördag 18 november 2006